• A+
 • A
 • A-
 • A+ A A-

  Αυξομειώστε το μέγεθος της γραμματοσειράς.

 • Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Άσπρο φόντο με μαύρα γράμματα.

  Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Μαύρο φόντο με άσπρα γράμματα.

  Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Μπλε φόντο με κίτρινα γράμματα.

  Επιστροφή στα αρχικά χρώματα της σελίδας.

 • Πιέστε "Αναπαραγωγή" και στη συνέχεια κάνετε κλικ πάνω στο κείμενο που θέλετε να ακούσετε.

  Οδηγός χρήσης

  Ανοίξτε/κλείστε τις πληροφορίες.

 • Πλοηγηθείτε στον ιστότοπο από τα πλήκτρα συντόμευσης.

  Προσβασιμότητα στον Ιστό (Web Accessibility) σημαίνει ότι άτομα με όλες τις ικανότητες αλλά και άτομα με αναπηρία μπορούν να αντιλαμβάνονται, να κατανοούν, να περιηγούνται και να αλληλεπιδρούν με το διαδικτυακό περιεχόμενο.

  Η δυνατότητα αξιοποίησης των συστημάτων πληροφορικής και της ηλεκτρονικής πληροφορίας από οποιονδήποτε κατοχυρώνεται τεχνικά και νομικά σε διεθνές και εθνικό επίπεδο. Περισσότερες πληροφορίες: εδώ.

  Η Infoscope Hellas εξειδικεύεται στις ιστοσελίδες φιλικές σε άτομα με αναπηρία: Κατασκευάζουμε προσβάσιμες ιστοσελίδες και προσαρμόζουμε υπάρχουσες, σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0.

  Σχόλια/Απορίες

  comment

  checker-image

  Ο ιστότοπος διαθέτει μπάρα προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρία. Για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση πιέστε το κουμπί ή "0" από το πληκτρολόγιο.
  Να μην ειδοποιηθώ ξανά

  Σφάλμα
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής

  Εκπαίδευση

  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  Η Your Consulting Partner έχει επενδύσει με ιδιαίτερη έμφαση, στην κάλυψη των αναγκών των επιχειρήσεων - αλλά και των στελεχών - για την πιστοποίηση γνώσης.

  Παρέχονται πλήρεις κύκλοι προετοιμασίας και πιστοποίησης, τόσο σε θέματα πληροφορικής (Microsoft Office User Specialist κ.λ.π.) όσο και σε ειδικότερα θέματα. (χρηματοοικονομικά, φοροτεχνικά - λογιστικά, project Management, logistics, συστημάτων ποιότητας ISO 2001:2000, HACCP κ.λ.π.) Η Your Consulting Partner καλύπτει με ένα έξυπνα σχεδιασμένο, σύγχρονο σύστημα, την διαρκή ανάγκη των επιχειρήσεων για την ανεύρεση στελεχών βασικού, μεσαίου αλλά και υψηλού επιπέδου με συγκεκριμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

  Οι επιχειρήσεις έχουν την δυνατότητα:

  • Να δημοσιεύουν τις αγγελίες τους για ανεύρεση στελεχών και
  • Να ψάχνουν στην δομημένη με πολλαπλά κριτήρια βάση δεδομένων στελεχών, για το στέλεχος με το πλησιέστερο στις ανάγκες τους profile.

  Από την άλλη μεριά, τα στελέχη καταχωρούν τα Βιογραφικά τους και ερευνούν την προσφορά θέσεων εργασίας, με βάση διάφορα κριτήρια. Συνδυάζοντας τις υπηρεσίες πιστοποίησης γνώσης που παρέχονται, η επιλογή γίνεται και από τα δύο μέρη πολύ αποδοτικά και σύντομα, εξοικονομώντας σημαντικό χρόνο και χρήμα, αυξάνοντας τις πιθανότητες να βρεθεί ο κατάλληλος άνθρωπος, για την κατάλληλη θέση, την κατάλληλη στιγμή.

  • H Your Consulting Partner διοργανώνει επιχειρησιακά σεμινάρια με εκπαιδευτικούς κύκλους επιμόρφωσης προσωπικού.
  • Στόχος των εκπαιδευτικών κύκλων είναι η αύξηση της παραγωγικότητας και ανταγωνιστικότητας, με την προσαρμογή νέων συνθηκών και πρακτικών στην εργασία, καθώς και με αφομοίωση και αξιοποίηση της νέας τεχνολογίας από τα στελέχη μιας επιχείρησης. Οι κύκλοι των σεμιναρίων αυτών βασίζονται στην οργάνωση των τμημάτων της Your Consulting Partner, τα οποία και είναι δομημένα με βάση το αντικείμενο της γνώσης που προσφέρουν.

  Τα σεμινάρια είναι κυρίως τριών τύπων:

  1. Εκπαιδευτικοί κύκλοι, που προσαρμόζονται ακριβώς στις ιδιαίτερες απαιτήσεις μιας συγκεκριμένης επιχείρησης. Διοργανώνονται είτε στις εγκαταστάσεις των εταιριών είτε στις εγκαταστάσεις της Your Consulting Partner, είτε σε ειδικές μισθωμένες αίθουσες ξενοδοχείων και συνεδριακών κέντρων. Η θεματολογία και οι εισηγητές προέρχονται από τον εμπλουτισμένο εκπαιδευτικό της Your Consulting Partner.
  2. Ανοικτά σεμινάρια, με ιδιαίτερη μεν θεματολογία ειδικού ενδιαφέροντος αλλά με συμμετοχή στελεχών από πολλές επιχειρήσεις σε μικρές ομάδες. Διοργανώνονται στα ίδια μέρη με τον πρώτο τύπο σεμιναρίων, ενώ λαμβάνουν χώρα περιοδικά, με βάση το πρόγραμμα σεμιναρίων της Your Consulting Partner, το οποίο εκπονείται κάθε τρίμηνο.
  3. Σεμινάρια και ημερίδες γενικότερου ενδιαφέροντος, τα οποία απευθύνονται σε ευρύτερο κοινό, διοργανώνονται σε ανοικτά panels άνω των 50 συμμετεχόντων και η θεματολογία τους επικεντρώνεται σε εξελίξεις και αλλαγές των συνθηκών λειτουργίας των επιχειρήσεων, νέες τεχνολογίες κ.λ.π. Διοργανώνονται σε ειδικές αίθουσες ξενοδοχείων η συνεδριακών κέντρων. Η θεματολογία και οι εισηγητές ορίζονται κατά περίπτωση. Πραγματοποιούνται περιοδικά και ανάλογα με τις συνθήκες, τις ανάγκες και τον χρονισμό της αγοράς. Επιπλέον, η Your Consulting Partner,αναλαμβάνει τοπικά και διεθνή συνέδρια και σεμινάρια υψηλής στάθμης, με συμμετοχή υψηλών και μεσαίων στελεχών επιχειρήσεων και με προσανατολισμό σε σημαντικές αλλαγές, ευκαιρίες, νέες τεχνολογίες και ιδιαιτερότητες κάθε Βιομηχανίας - επιχειρηματικού κλάδου. Ειδικότερα η φιλοσοφία μας προσανατολίζεται έτσι ώστε να είμαστε δίπλα στον Έλληνα επιχειρηματία προσφέροντας την ανάπτυξη του ανθρώπινου στελεχιακού δυναμικού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

  Τα νέα της εταιρίας

  Δειτε τα νεα προγραμματα του ΕΣΠΑ που προδημοσιεύτηκαν. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο...
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ «ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ 50% ΓΙΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ...
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ - ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΕΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ της Α.Σ. ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Στη συνεδριάση των μελών της Α.Σ. ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  που...

  Τρέχουσες επιχορηγήσεις

  ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Νέα Προκήρυξη του Προγράμματος «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ» και το ΜΕΤΡΟ 123Α με απλοποίηση σε πολλά σημεία σε...
  Το Επιμελητήριο Πειραιά ενημερώνει τις  νέες και τους νέους που ψάχνουν καινούργιες ευκαιρίες, να πάρουν μέρος στο Πρόγραμμα: Επαγγελματική...
  Πρόγραμμα: Επαγγελματική Κατάρτιση ή και Εργασία στη Γερμανία (ΜobiPro-EU) ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟ 18-35 ΕΤΏΝ (και κατά περίπτωση 40)  Το...
  Επενδυτικός (Αναπτυξιακός) Νόμος Ν.3908/11
  Πρόγραμμα ΕΤΕΑΝ - ΤΕΠΙΧ - Νησιωτική Τουριστική Επιχειρηματικότητα

  Aναμενόμενες επιχορηγήσεις

  RSS Κοινωνία της Πληροφορίας

  Consulting

  Consulting

  ISO 9001