• A+
 • A
 • A-
 • A+ A A-

  Αυξομειώστε το μέγεθος της γραμματοσειράς.

 • Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Άσπρο φόντο με μαύρα γράμματα.

  Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Μαύρο φόντο με άσπρα γράμματα.

  Αλλάξτε την αντίθεση της σελίδας: Μπλε φόντο με κίτρινα γράμματα.

  Επιστροφή στα αρχικά χρώματα της σελίδας.

 • Πιέστε "Αναπαραγωγή" και στη συνέχεια κάνετε κλικ πάνω στο κείμενο που θέλετε να ακούσετε.

  Οδηγός χρήσης

  Ανοίξτε/κλείστε τις πληροφορίες.

 • Πλοηγηθείτε στον ιστότοπο από τα πλήκτρα συντόμευσης.

  Προσβασιμότητα στον Ιστό (Web Accessibility) σημαίνει ότι άτομα με όλες τις ικανότητες αλλά και άτομα με αναπηρία μπορούν να αντιλαμβάνονται, να κατανοούν, να περιηγούνται και να αλληλεπιδρούν με το διαδικτυακό περιεχόμενο.

  Η δυνατότητα αξιοποίησης των συστημάτων πληροφορικής και της ηλεκτρονικής πληροφορίας από οποιονδήποτε κατοχυρώνεται τεχνικά και νομικά σε διεθνές και εθνικό επίπεδο. Περισσότερες πληροφορίες: εδώ.

  Η Infoscope Hellas εξειδικεύεται στις ιστοσελίδες φιλικές σε άτομα με αναπηρία: Κατασκευάζουμε προσβάσιμες ιστοσελίδες και προσαρμόζουμε υπάρχουσες, σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0.

  Σχόλια/Απορίες

  comment

  checker-image

  Ο ιστότοπος διαθέτει μπάρα προσβασιμότητας για άτομα με αναπηρία. Για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση πιέστε το κουμπί ή "0" από το πληκτρολόγιο.
  Να μην ειδοποιηθώ ξανά

  Σφάλμα
  • JLIB_APPLICATION_ERROR_COMPONENT_NOT_LOADING
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής

  Αρχική

  ΕΙΣΑΓΩΓΗ

  Η Your Consulting Partner Ltd. Είναι ένα επιχειρηματικό σχήμα, που δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών από εξειδικευμένους επιστήμονες, όλων των χρηματοοικονομικών και επιχειρησιακών ειδικοτήτων.
  Η εταιρία μας, με συνεχή και σταθερά ανοδική πορεία σε όλα τα μεγέθη της, διαμορφώνει μια νέα αντίληψη στην παροχή ολοκληρωμένων και σύγχρονων υπηρεσιών υψηλής ποιότητας Οι υπηρεσίες μας, προσανατολισμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του πελάτη, ανανεώνονται και προσαρμόζονται διαρκώς στις αλλαγές και εξελίξεις που υπαγορεύουν τα διεθνή και Ευρωπαϊκά πρότυπα για την επιτυχία του «Επιχειρείν».
  Έτσι καλύπτουν ολοένα και περισσότερους τομείς επιχειρηματικής δράσης, μεταδίδοντας εμπειρία σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.
  Η "Your Consulting Partner" είναι εταιρία παροχής ολοκληρωμένων συμβουλευτικών και εκπαιδευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, οργανισμούς, επαγγελματίες αλλά και επίδοξους επενδυτές της Ευρωπαϊκής Αγοράς.

  Η Your Consulting Partner ΕΠΕ απευθύνεται σε:

  Επιχειρήσεις και Στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών, ελεύθερους επαγγελματίες που αναζητούν λύσεις για την αντιμετώπιση του σκληρού ανταγωνισμού σε τεχνολογικά ή επιχειρησιακά θέματα (οικονομικά, φοροτεχνικά, προσωπική βελτίωση, νέες τεχνολογίες, επενδύσεις κ.λ.π.)
  Επιχειρήσεις που έχουν ανάγκη για ολοκληρωμένα προγράμματα, εξειδικευμένης κατάρτισης των στελεχών τους, συμβουλευτική υποστήριξη των εφαρμογών νέων τεχνολογιών και συστημάτων, εξασφάλιση χρηματοδότησης από Ευρωπαϊκά και Εθνικά προγράμματα.
  Υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες που διαθέτουν πολύ περιορισμένο χρόνο και επιζητούν έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για εξειδικευμένα θέματα σε νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες και πρακτικές σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

  Τα νέα της εταιρίας

  Δειτε τα νεα προγραμματα του ΕΣΠΑ που προδημοσιεύτηκαν. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο...
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ «ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ» ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ 50% ΓΙΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ...
  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ - ΕΠΙΛΕΓΕΝΤΕΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ της Α.Σ. ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Στη συνεδριάση των μελών της Α.Σ. ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ  που...

  Τρέχουσες επιχορηγήσεις

  ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Νέα Προκήρυξη του Προγράμματος «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΑΛΤΑΤΖΗΣ» και το ΜΕΤΡΟ 123Α με απλοποίηση σε πολλά σημεία σε...
  Το Επιμελητήριο Πειραιά ενημερώνει τις  νέες και τους νέους που ψάχνουν καινούργιες ευκαιρίες, να πάρουν μέρος στο Πρόγραμμα: Επαγγελματική...
  Πρόγραμμα: Επαγγελματική Κατάρτιση ή και Εργασία στη Γερμανία (ΜobiPro-EU) ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΠΟ 18-35 ΕΤΏΝ (και κατά περίπτωση 40)  Το...
  Επενδυτικός (Αναπτυξιακός) Νόμος Ν.3908/11
  Πρόγραμμα ΕΤΕΑΝ - ΤΕΠΙΧ - Νησιωτική Τουριστική Επιχειρηματικότητα

  Aναμενόμενες επιχορηγήσεις

  RSS Κοινωνία της Πληροφορίας

  Consulting

  Consulting

  ISO 9001